Ervaringen Ananasdieet? Lees ervaringen van anderen die het Ananasdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Ananasdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Ananasdieet ervaringen

Hoe is het Ananasdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Ananasdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Ananasdieet informatie

ervaringen ananasdieetHet ananasdieet is een verfrissende manier om van de laatste overtollige kilo’s af te komen. Tijdens het maximaal 4 dagen durende dieet kan er tot 5 kilo aan lichaamsgewicht verloren gaan. Het mag als crashdieet aangemerkt worden. Voor een maximaal rendement dient er gelet te worden op een aantal zaken:

  • Minimaal 2 liter water per dag

  • Tussen 20:00 en 08:00 niets meer eten

  • Ontbijt en lunch bestaan uit ananasgerechten, het diner kan verschillen

  • Tussendoortjes bestaan uitsluitend uit water

Er komt slechts een beperkt aantal calorieën en voedingsstoffen binnen. De lage inname van calorieën helpen met snel afvallen. Weinig voedingsstoffen betekenen dat deze op een later moment alsnog binnen komen. Daarom mag het ananasdieet maximaal 4 dagen achter elkaar worden gevolgd. Mijn een tussenpoos kan het dieet later nog een keer 4 dagen worden gevolgd.

 

Meer weten over Ananasdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Ananasdieet
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 1 reviews.

Saai

★★☆☆☆
De naam zegt het wel, het is erg saai en veel hetzelfde. In de ochtend lust je ook echt wel wat als het avondeten het laatste is wat je hebt gegeten.
- Mariëlle V.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Ananasdieet uitproberen? Bezoek de website.