Ervaringen 7×7 Afslank Receptenboek? Lees ervaringen van anderen die het 7×7 Afslank Receptenboek hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het 7×7 Afslank Receptenboek zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw 7×7 Afslank Receptenboek ervaringen

Hoe is het 7×7 Afslank Receptenboek verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het 7×7 Afslank Receptenboek gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet uitproberen.

 

7×7 Afslank Receptenboek informatie

ervaringen 7x7 afslank receptenboekHet 7×7 Afslank Receptenboek helpt met het kwijtraken van overtollige kilo’s en lichaamsvet zonder hiervoor te hoeven sporten. Het dieet is volledig gebaseerd op de inname van natuurlijke producten en het aanpassen van het voedingsschema. Hierdoor zijn de resultaten blijvend zonder Jojo-effect en is het dieet gemakkelijk vol te houden. Het boek bevat handige tips om zonder streng dieet een goed resultaat te bewerkstelligen. Er is tevens een kant en klaren boodschappenlijst bijgevoegd. Door het eetschema te volgen is het mogelijk om in 30 dagen 10kg te verliezen.

 

Het 7×7 Afslank Receptenboek is helaas niet meer verkrijgbaar. Bekijk een passend alternatief.

Ervaringen 7x7 Afslank Receptenboek
4,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.3 out of 5 based on 6 reviews.

Goede maaltijden

★★★★☆
De maaltijden waren vrij gemakkelijk te maken. Van mij had dit dieet nog wel een stukje uitgebreider gemogen. Al met al ben ik redelijk tevreden over het afslankboek.
- Jessie

Goede recepten

★★★★★
De maaltijden en de daarbij horende gerechten zijn lekker. Heb na aanschaf wel flink boodschappen moeten doen. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu veel gevarieerder kan eten. Het is voor mij lekker en gezond.
- Vd Velde

7 kilo verloren

★★★★★
Eindelijk een 'handleiding' gevonden die mij helpt om van de vetranden af te komen. In een tijd van een kleine twee maanden ben ik 7 kilo verloren. De grote lering uit het 7x7 boek is dat je maaltijden ook op een andere manier kunt bereiden met ingrediënten die wel goed voor je zijn.
- Kpp

Werkte naar behoren

★★★☆☆
Na 2 weken merk je wel een behoorlijk verschil. In mijn geval ben ik in die periode ongeveer 2 kilo afgevallen. De hoop was er wel dat er na 2 weken iets meer aan gewicht af zou zijn gegaan. Wanneer je niet aan een duurt dieet wilt vastzitten is dit boek de moeite waard om een keer uit te proberen.
- Hilde Vreeswijk

Duidelijke recepten

★★★★★
De recepten en de tips zijn duidelijk. Vrij veel variatie. Veel recepten die ik niet kende. Voor herhaling geschikt.
- P. Groothedde

Gevarieerd

★★★★☆
Gevarieerd aanbod. Vind het zeker het geld waardig
- Mam'81

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Helaas is het 7×7 Afslank Receptenboek niet meer verkrijgbaar. Bekijk alternatief.