Ervaringen 60 Dagen Afslank Challenge? Lees ervaringen van anderen die de 60 Dagen Afslank Challenge hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van de 60 Dagen Afslank Challenge zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw 60 Dagen Afslank Challenge ervaringen

Hoe is de 60 Dagen Afslank Challenge verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met de 60 Dagen Afslank Challenge gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

60 Dagen Afslank Challenge informatie

ervaringen 60 dagen afslank challengeHet voedingspatroon aanpassen door gezonder te eten en daardoor gewicht te verliezen. Met de 60 Dagen Afslank Challenge is het mogelijk om in 60 dagen op je vooraf bepaalde streefgewicht te komen. Sabine Leijten gaat je online als KoelkastCoach helpen om dit voor elkaar te krijgen. Aan de hand van vele recepten, instructievideo’s, kant en klare boodschappenlijsten, gezondheidstips en vele extra gaan jullie samen de strijd aan. Er zullen ongetwijfeld lastige momenten in die 60 dagen voorbij komen, maar met motiverende mails en video’s gaat het lukken de challenge tot een succes te brengen. Door de verandering in het eetpatroon is de kans op het Jojo-effect uiterst klein.

 

De 60 Dagen Afslank Challenge is niet meer beschikbaar. Bekijk het alternatief.

Ervaringen 60 Dagen Afslank Challenge
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?