Ervaringen Het 17 Dagendieet? Lees ervaringen van anderen die het Het 17 Dagendieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Het 17 Dagendieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Het 17 Dagendieet ervaringen

Hoe is het Het 17 Dagendieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Het 17 Dagendieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Het 17 Dagendieet informatie

ervaringen het 17 dagendieetMet Het 17 Dagendieet is het mogelijk tot 7 kilo in 17 dagen te verliezen. Het dieet, geschreven door dokter Mike Moreno, richt zich op een beperkte inname van koolhydraten en is razend populair in Amerika. Hoge inname van eiwitten uit vlees, vis en eieren compenseren de koolhydraten. In vier cycli van elk 17 dagen komt men op het gewenste gewicht. Elke dag begint met de inname van 250ml warm water met citroen. Cyclus 1: lage inname van koolhydraten en hoge inname van eiwitten. 17 minuten per dag intensief sporten is gewenst. Cyclus 2: voeding uit cyclus 1 mag nu uitgebreider gegeten worden. Meer voedingsmiddelen zijn toegestaan. Cyclus 3: meer voedingsmiddelen zijn toegestaan. Nu begint het gezonde voedingspatroon voor de lange termijn. Cyclus 4: het gewicht vasthouden. Meer eten is geoorloofd. Let er wel op dat er regelmatig voeding uit de eerste drie cycli genuttigd dient te worden.

 

Meer weten over Het 17 Dagendieet? Bezoek de website.

Ervaringen Het 17 Dagendieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Het 17 Dagendieet uitproberen? Bezoek de website.