Beginnen met dieet? Het starten van een dieet begint meestal positief en de eerste dagen zijn redelijk gemakkelijk vol te houden. Na deze dagen kan het finaal misgaan en het volgen van het dieet uitlopen op een teleurstelling. Hoe kun je het beste beginnen met een dieet?

 

Ontvang een gratis dieet of deel hier al uw dieetervaringen .

 

Beginnen met dieet

Waar we met frisse (tegen)zin beginnen aan een dieet, kan dit enthousiasme door uiteenlopende redenen omslaan in een fiasco. Voordat een dieet word gestart is het van essentieel belang te bekijken welk dieet het beste bij uw persoonlijke wensen past. Wanneer er een dieet word gevolgd die niet bij uw persoonlijke doelstellingen past, is de kans van mislukken vrij groot. Ook de manier van diëten is niet voor elke persoon weggelegd. Er zijn zoveel verschillende soorten diëten: minder calorieën, gezonder eten, minder koolhydraten, maaltijdvervangers, eiwitdiëten, glutenvrij en natriumvrij. Vergeet alle verschillende variaties hier op niet. Bij welk dieet heeft u de meeste kans van slagen?

Beginnen met Cambridge dieet

ervaringen cambridge dieetHet Cambridge dieet zorgt voor een minimale inname van de dagelijkse calorieën, ongeveer 500 per dag. Bij mannen is het aantal maximaal 2500 en bij vrouwen 2000. Door te beginnen met het Cambridge dieet wordt het aantal dusdanig vermindert dat er meer calorieën verbrand worden dan er binnenkomen. Afvallen is het logische gevolg. Het gewichtsverlies komt door middel van soepen en dranken als maaltijdvervangers tot stand. Begin met Cambridge dieet.

 

Beginnen met koolhydraatarm dieet

ervaringen 101 paleo recepten kookpakketInname van koolhydraten worden tot een minimum beperkt. Waar 400 gram per dagen normaal was, word er nu maximaal 80 gram per dag genuttigd. Deze veranderende voedingsstijl word opgevangen met voedingsmiddelen die wel goed voor het lichaam zijn: vette vis, noten, zaden, groente en andere aanverwante waren. Beginnen met een koolhydraatarm dieet heeft als voordeel dat men direct voor in de toekomst leert om te gaan met eten. De kans dat men terugvalt in oude eetgewoontes in vrij klein. Begin met een koolhydraatarm dieet.

 

Beginnen met Dukan dieet

beginnen met dukan dieetMet de inname van proteïnen, of ook wel eiwitten, word met het Dukan dieet de strijd aangebonden met overgewicht. Wanneer er meer proteïne het lichaam binnenkomt, is de kans van het nuttigen van koolhydraten en lipiden minder. Wanneer het lichaam beweegt hebben de spieren energie nodig. Tijdens het Dukan is het de bedoeling dat deze energie uit de vetreserves wordt gehaald zodat er gewichtsverlies gaat plaatsvinden. Het maakt niet uit hoeveel gewicht er verloren dient te gaan, het Dukan dieet kan in elke wens voorzien. Het succesvolle dieet is uit Frankrijk overgewaaid en kent inmiddels meer dan 5 miljoen tevreden gebruikers. Begin met het Dukan dieet.